
اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح چگونه امکانپذیر خواهد بود؟ افرادی که تمایل دارند اقدام به بازسازی و یا بزرگ کردن فضای داخلی ساختمان خود کنند، در اولین قدم باید سقف سازه خود را تغییر دهند. دلیل این موضوع این است که بزرگ کردن فضای داخلی خانه، نیازمند این است که به زیربنای خانه اضافه شود و اضافه کردن به زیربنا به معنای این است که قسمت هایی از خانه تغییر کند. یکی از قسمت هایی که در بازسازی و بزرگ شدن زیربنای خانه، حتما تغییر می کند، سقف ساختمان می باشد.
در صورتی که سقف اولیه و قدیمی خانه شیب دار باشد، می توان برای مسقف کردن بخش جدید، از سقف صاف و مسطح استفاده کرد. اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح به راحتی انجام می شود، ضمن اینکه نما و جلوه ساختمان را نیز مدرن تر می کند. جهت اطلاع از نحوه اجرا و اتصال سقف شیب دار به سقف مسطح تا انتهای این مقاله از بنیان سقف، همراه ما باشید.
اتصال سقف شیب دار به سقف مسطح
اگر تصمیم گرفته اید بخشی را به فضای داخلی خانه خود اضافه کنید و مساحت آن را گسترش دهید، حتما باید بخش هایی از خانه خود را تغییر دهید.
وقتی به زیربنای ساختمان، فضاهای جدیدی اضافه گردد، بی شک سقف ساختمان نیز دستخوش تغییر می شود و نمی توان با همان سقف قدیمی، بنای جدیدی را داشت. در مواردی که سقف ساختمان ها به صورت شیبدار باشد، برای اضافه کردن سقف جدید به خانه ها، از سقف های مسطح استفاده می شود چراکه ضمن داشتن زیبایی و ایجاد نمای مدرن و زیبا، از نظر اقتصادی نیز به صرفه تر هستند.
سقف های مسطح از گذشته تا کنون برای اجرای ساختمان ها به کار می روند و به دلیل اجرای آسان، هزینه به صرفه و … مورد استقبال قرار گرفته اند. البته لازم است اشاره کنیم که سقف های مسطح کاملا صاف نیستند و معمولا 2 الی 3 درجه شیب دارند، اما این شیب کم در نگاه اول به نظر نمی رسد و همانند سقف های بدون شیب دیده می شوند. دلیل این شیب کم در سقف های مسطح این است که آب برف و باران به راحتی سرازیر شوند و بر روی سقف مسطح جمع نگردند.
پوشش مناسب برای محل اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح
سقف های شیب دار تک بر دارای یک ضلع هستند و پانل شیبداری دارند که به یک دیوار بلند اتصال داده شده است. برای اجرای سقف های شیب دار می توان علاوه بر ورق های پی وی سی، از شینگل رولی نیز استفاده کرد.
از مزیت های پوشش شینگل رولی این است که در تنوع رنگی بالا و در کیفیت ها و کارایی های مختلفی در بازار عرضه می شود. تمامی کاربران می توانند از انواع مختلف پوشش شینگل رولی برای اجرای سقف های شیب دار تک بر استفاده کنند که نتیجه آن ترکیبی همگون و زیبا با سقف قدیمی می باشد.
پوشش محل اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید حتما در انتخاب مصالح مناسب برای آن دقت کافی انجام شود. یکی از انواع پوشش سقف های شیب دار که جهت اجرا و پیاده سازی محل اتصال سقف شیب دار به سقف مسطح مناسب است، تایل های سنگ ریزه ای هستند که ضمن اینکه منجر به جذاب تر شدن و ظاهر لوکس سقف های شیب دار می شوند، عاملی در جهت حفاظت از سازه نیز هستند.
توجه
در سقف های شیبداری که شیبی کمتر از 9.5 درجه دارند، نمی توان از پوشش سقف شینگل استفاده کرد. بهترین و باکیفیت ترین پوشش برای این نوع سقف ها، پوشش ورق های پی وی سی می باشد. توصیه می کنیم برای اینکه بتوانید بهترین پوشش را برای اجرا و پیادهسازی محل اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح انتخاب کنید، حتما از کارشناسان و مهندسین فعال در این زمینه در بنیان سقف مشاوره بگیرید.
نحوه آب بندی محل اتصال سقف شیبدار و سقف مسطح
از دیگر موضوعات مهم در اجرا و پیادهسازی اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح این است که در محل اتصال دو سقف شیبدار و مسطح، آب بندی به درستی انجام شود. پوشش جدیدی که برای اجرای سقف شیبدار انتخاب می شود، حتما باید 60 الی 90 سانتیمتر، بالاتر از محل برخورد سقف شیب دار با سقف صاف نصب شود تا این قسمت کاملا ضد آب گردد.
تنوع رنگی در سقف های شیبدار
از چالش هایی که برای کارفرمایان در طراحی و اجرای محل اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح وجود دارد، این است که مایل هستند از پوشش سقفی استفاده کنند که همسو با سقف شیبداری که از پیش دارند، باشد.
همانطور که گفته شد می توان برای اجرای سقف های مسطح و شیب دار از پوشش شینگل رولی استفاده کرد که خوشبختانه تنوع رنگی بالایی دارند و می توان با استفاده از آن ها سقفی همگون و همسو با سقف قدیمی اجرا کرد. از سویی دیگر این نوع پوشش به دلیل کیفیتی که دارند، از دوام و طول عمر بالایی نیز برخوردار می باشند.
اجرای اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح با بنیان سقف
در این مقاله از سایت تخصصی بنیان سقف، سعی کردیم تا تمامی موضوعات مرتبط با اجرای اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح را برایتان ارائه دهیم. در صورتی که قصد دارید محل زندگی خود را بزرگتر کنید و فضای داخلی آن را گسترش دهید، این موضوع برایتان بسیار مهم خواهد بود و کمک موثری به شما خواهد کرد.
با توجه به اینکه امروزه ترکیب سقف های شیبدار با سقف صاف بسیار متداول گشته و مورد استقبال قرار گرفته است، مهندسین بنیان سقف دارای اطلاعات کافی در این زمینه هستند و می توانند شما عزیزان را یاری کنند تا به بهترین نتیجه دست پیدا کنید.
اجرای اتصال سقف شیبدار به سقف مسطح دارای حساسیت بالایی است و لازم است که ظاهر و کیفیت پوششی که برای محل جدید انتخاب می کنید، همسو با پوشش قبلی باشد. همینطور در اجرای سقف مسطح نیز باید شیبی در نظر گرفته شود تا مانع جمع شدن آب بر روی سقف و آسیب دیدن آن گردد. بنابراین رسیدن به نتیجه مطلوب، نیازمند این است که اینکار را به مهندسین با تجربه بسپارید. جهت دریافت مشاوره از مهندسین بنیان سقف، می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر اقدام نمایید.